top of page
nedborg storing melden banner.jpg

STORING MELDEN

Technische storing in jouw woning?

In iedere woning waar Nedborg het technische beheer voor verzorgt, hangt een persoonlijke QR-code. Om een reparatieverzoek in te dienen, scan je deze code met je telefoon en vul je vervolgens het online formulier in. Doorgaans ontvang je dezelfde dag nog een reactie en plannen we eventueel direct een afspraak in met ons onderhoudsteam. Hangt er bij jou geen QR-code? Laat ons dit dan weten per email.

 

Bekijk voordat je het formulier invult eerst even het document Wie Doet Wat hieronder bij Handige documenten. Hierin lees je wie verantwoordelijk is voor de betreffende reparatie en de bijbehorende kosten, de verhuurder of jijzelf.

Ben jij als huurder wettelijk gezien zelf verantwoordelijk voor de reparatie maar wil je toch ons onderhoudsteam inschakelen? Geen probleem! Wij bekijken onze agenda en plannen zo mogelijk een afspraak met je in.

Handige documenten

Wie Doet Wat?

Een duidelijk overzicht van wie verantwoordelijk is voor welke verschillende soorten onderhoud in jouw huurwoning, de verhuurder of jijzelf.

Aandachtspunten
voor eindinspectie

Een overzicht van de belangrijkste punten m.b.t. de schoonmaak waar je als vertrekkende huurder rekening mee dient te houden ter voorbereiding op de eindinspectie.

bottom of page