top of page

OVER ONS

Nedborg is een doelgerichte en ervaren bouworganisatie.

Bij ons is het proces naar het eindresultaat minstens zo belangrijk als het eindresultaat zelf.

Onze werkwijze is transparant, open en eerlijk, van het eerste contact tot en met de nazorg na oplevering. Daarnaast focussen wij ons op efficiëntie, daadkracht en flexibiliteit.

app03_03.jpg

WAT WIJ DOEN...

316

PROJECTEN

187

HANDELSOBJECTEN

133

DUURZAME BELEGGINGEN

Al vele jaren verbouwen, vernieuwen en renoveren wij huizen en panden met veel plezier en inmiddels met veel ervaring. Wij hebben alle disciplines onder 1 dak. 

De activiteiten van Nedborg worden uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers en vastgoed organisaties.

Voor onze zakelijke opdrachtgevers maken we onderscheid tussen handelsobjecten en duurzame beleggingen. In goed overleg wordt doelgericht verbouwd.

renovation.png

VERBOUWEN

Verbouwen betreft het wijzigen van de indelingen en modernisatie van objecten. Iedere vierkante meter extra vloeroppervlak maakt een enorm verschil. Het realiseren van aan- en/of uitbouw met als doel meer leef- of werkruimte. Extra functies toevoegen aan ruimtes biedt meer woongenot met als doel waardeverhoging.

renovation (1).png

RENOVATIE

Bij een renovatie verrichten we vervang- en herstelwerkzaamheden om objecten te moderniseren naar de huidige maatstaven op het gebied van comfort, duurzaamheid en (brand)veiligheid. Dit betreft vaak ingrijpende aanpassingen aan gevels, daken, balkenconstructies, leidingen en isolatiemogelijkheden zoals o.a. moderne beglazingen.

bottom of page